Φορέας ενταγμένος στο Μητρώο Πολιτιστικών Φορέων του ΥΠ.ΠΟ.Α. με αριθμό μητρώου: 16/4/2021 - 33978.

Ευχαριστούμε!!

    Την εταιρεία TOTTIS BINGO AE για την υποστήριξη των ερευνητικών μας προγραμμάτων.
Η βιομηχανία TOTTIS BINGO έχει κυρίαρχη θέση στην ελληνική αγορά επί 45 και πλέον χρόνια. Οι γκοφρέτες είναι το κύριο προϊόν παραγωγής της και στην γκάμα της ανήκουν μερικά από τα πιο διαχρονικά και δημοφιλή ελληνικά brands, όπως οι μεγάλες οικογένειες προϊόντων Serenata, Amaretti και Koukouroukou.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1970 ως βιοτεχνία και σύντομα μετεξελίχθηκε σε βιομηχανία. Έως και σήμερα, που παραμένει εξ ολοκλήρου ελληνική και στην ιδιοκτησία της οικογένειας Τόττη, η εταιρεία παράγει το σύνολο των προϊόντων της στην Ελλάδα, στην ιδιόκτητη, υπερσύγχρονη παραγωγική μονάδα που διαθέτει στον Γέρακα Αττικής. Με εμβαδόν 8.500m², σε μία ευρύτερη έκταση 20.000m², η μονάδα έχει ετήσια παραγωγική δυναμικότητα μεγαλύτερη των 10.000 τόνων.

Από το 1993, όταν η εταιρεία εντάχθηκε στις εταιρίες της οικογένειας Τόττη, η TOTTIS BINGO διαγράφει μία εντυπωσιακή πορεία ανάπτυξης και τα προϊόντα της, σε συνδυασμό με αυτά της βιομηχανίας TOTTIS FOODS INTERNATIONAL, διανέμονται σε 30.000 σημεία πώλησης πανελλαδικά και σε περισσότερες από 30 χώρες σε όλο τον κόσμο. Η εταιρεία απασχολεί 230 εργαζόμενους με υψηλή κατάρτιση και εκπαίδευση στην υγιεινή και ασφάλεια των προϊόντων, σε συστήματα διαχείρισης ποιότητας και ατομικής ασφάλειας. Σήμερα, παραμένει με συνέπεια ένας αξιόπιστος συνεργάτης για τη διεθνή αγορά και συνώνυμο της απόλαυσης και της ποιότητας για εκατομμύρια καταναλωτές.